Tájékoztatást kaptak

2024.02.06. 11:05

A kapitányságon ismerkedtek a rendőri hivatással a diákok

A rendőri hivatás iránt érdeklődő, továbbtanulás előtt álló középiskolásoknak tartottak nyílt napot nemrég a a Tamási Rendőrkapitányságon.

Teol.hu

A program kezdeteként dr. Kuti István kapitányságvezető köszöntötte az érdeklődőket. Ezt követően Hegedűs Tímea bűnmegelőzési előadó és Csanádi Bálint, a Bűnügyi-Technikai Helyszínelő Alosztály bűnügyi technikusa tartott bemutatót a diákoknak – tájékoztatott kedden a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Police.hu

Az érdeklődők megismerkedhettek a bűnügyi és a rendészeti szakterülettel, megtekinthették a bűnügyi technikai eszközöket, felszereléseket, szolgálati gépjárműveket, valamint körbe vezették őket a kapitányság épületében is. Tájékoztatást kaptak továbbá a rendészeti képzés lehetőségeiről, a jelentkezés feltételeiről és a rendőri hivatásról. A rendezvény résztvevői megtekinthették az Országos Rendőr-főkapitányság hivatást népszerűsítő imázsfilmjét, valamint a Körmendi Rendvédelmi Technikum bemutató kisfilmjét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában