Kiborultak a baleset szereplői

2024.02.06. 16:20

Több gyerekkel utazott a kocsiban, a szekszárdi Raifeissen bank közelében ütközött

A szekszárdi Raifeissen bank előtt vesztegelt két autó és utasaik, ugyanis a járművek összeütköztek. Az egyik családi autóban vélhetően édesanya a gyerekeivel utazott, ott volt a férje, és egy másik hölgy is. A másik személyautót egy férfi vezette. Az egyik hölgy kért segítséget a rendőrségtől.

Brunner Mónika

Több gyermeket szállított a családi autó utasa

Fotó: Mártonfai Dénes

Újabb autóbaleset történt Szekszárdon a belvárosban február hatodikán kedd délután. A Raiffeisen bank előtt vesztegelt két autó és utasai, a rendőrök is ott voltak. Az egyik családi autóban több gyermek és vélhetően az édesanyjuk utazott, az elmondások alapján az egyikük férje is ott volt, valamint egy másik hölgy. Aggódtak a gyerekekért, teljesen ki voltak borulva. A gyerekek ijedten ültek a bank előtti padon. 

Mint a helyszínen kiderült, az egyik hölgy kért rendőri segítséget, azt mondta, hogy az autóúton haladt, amikor hirtelen elé került egy másik gépkocsi, és egymásnak mentek. Elhangzott, hogy nem érti az egészet, arra gondolt, hogy a másik autó sofőrje esetleg alkoholt fogyasztott, mert ők teljesen szabályosan haladtak az úton. A jelen lévő férje szintén ezt mondta, a helyszínen számunkra nem derült ki, hogy ő az autóban ült-e.

Fotó: Mártonfai Dénes

A másik autó sofőrje is teljesen magába roskadt, fejét fogta, láthatóan szörnyen érintette az eset. Ő szótlanul figyelte az eseményeket, nem szólt közbe. Egyik fél sem kívánt nyilatkozni portálunknak. A helyszínen lévő, általunk megkérdezett bámészkodók nem látták, hogyan történt a baleset, csak a későbbi történéseket követték figyelemmel. A baleseti helyszínelés délután kettő óra után nem sokkal még tartott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában