Kábítószer

2024.03.07. 11:58

Bátán bukkantak rá a dílerre

Pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével gyanúsítottak meg a rendőrök egy bátai férfit. A díler már őrizetben van.

Révészné Hanol Erzsébet

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Őrizetbe vettek egy dílert a szekszárdi nyomozók, és indítványozták letartóztatását. A 44 éves bátai férfit pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével gyanúsítottak meg.

Debreceniné Farkas Edit, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy hivatalból indult eljárás, mert a szekszárdi rendőröknek információjuk volt arról, hogy egy Tolna vármegyei férfi hosszabb ideje kábítószerrel kereskedik. Az eljárás során tanúkat hallgattak ki, kutatásokat tartottak több lakcímen, míg a napokban eljutottak a díler bátai házához. 

Előállították, és kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi tagadott, de a gyanú szerint 2023 júliusa és 2024 márciusa között lakóhelyén és a környékbeli szerfogyasztók körében N-etil-norpentedron hatóanyagú kristályos anyagot értékesített pakkonként ötezer forintért.

kábítószer,drog,díler,dealer
Fotó: police.hu

A díler nem volt ismeretlen a hatóságok előtt, jelenleg is több felfüggesztett büntetése próbaidejét tölti. Az eljárás a Szekszárdi Rendőrkapitányságon folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában