Terepfutás

2024.04.21. 07:58

Több érmet is vármegyénk rendőreinek nyakába akasztottak

Szép eredményekkel zárták a BM Országos Terepfutó Bajnokságot a vármegye rendőrei.

Révészné Hanol Erzsébet

A képen balról jobbra: Mészáros Zoltán, Kovács Krisztián és Noé Attila (Fotó: police.hu)

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyet gyűjtött a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a BM Országos Terepfutó Bajnokságon, amelyet a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében tartottak szerdán a Szekszárd melletti sötétvölgyi erdő és környéke adott otthont.

Az esemény lehetőséget teremtett a sportolásra, az egészséges versenyszellem kialakítására, valamint a társas kapcsolatok elmélyítésére. Emellett persze cél volt, hogy a különböző kategóriákban eldőljön az egyéni és a szervezeti egységek közötti (csapat) BM országos bajnoki címek sorsát. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományából tizenketten mérették meg magukat különböző versenytávokon és életkori kategóriában. A 3000 méteres távon a 3-as korcsoportú férfiak mezőnyében Noé Attila, a Bonyhádi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője már a verseny elején élre állt, s a végén is elsőként ért célba. 

Kovács Krisztián, a Szekszárdi Rendőrkapitányság szolgálatparancsnoka egyéniben a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A vármegye csapata ezzel a kiváló teljesítménnyel a csapatok rangsorában végül a 2. helyet szerezte meg. Tagjai: Noé Attila, Kovács Krisztián és Mészáros Zoltán, a Paksi Rendőrkapitányság bűnügyi technikusa – számolt be Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A verseny fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter volt.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában