Sajtótörténetből vetélkedtek

2018.03.16. 20:00

A lapkiadással kapcsolatos feladatokban jeleskedtek

Munkatársunktól

Idén is sajtótörténeti vetélkedőt hirdetett a Magyar Sajtó Napja alkalmából a Solymár Imre Városi Könyvtár felső tagozatos és középiskolás diákok számára. A lelkes két fős csapatok Cikóról, Hidasról, Tevelről, Bonyhádról és Tamásiból érkeztek. A magyar lapkiadással kapcsolatosan a középiskolások összetett feladatsort kaptak, az általános iskolások pedig négy munkaállomáson mérték össze tudásukat. A fiatalabbaknál első helyen Takács Kitti, Borbandi Lilla, a másodikon Hénel Richárd, Biszak Ákos, a harmadikon pedig Réti Dominik, Varga Ákos párosa végzett.

A középiskolás korcsoportban Striz Dorina-Rákóczi Bettina (BONI Arany János Gimnázium) duója bizonyult a legjobbnak. Őket Ficsor Barna-Paróczai Máté (Szekszárdi SZC Perczel Mór Szakképző Iskolája), és Hajas Péter-Sebestyén Laura (BONI Arany János Gimnázium) párosa követte a képzeletbeli dobogón. A nyertesek könyvutalványt, oklevelet kaptak. A többi résztvevő emléklappal, édességgel és egy kellemes tapasztalattal gazdagodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában