megmérettetés

2018.04.09. 09:30

Csapatban győztek a negyedikesek

Balázs László, fotó: shutterstock illusztráció

A tavaszi időszak mindig izgatottan és várakozásokkal telve zajlik a tamási Würtz Ádám Általános Iskola életében. A diákok ugyanis ekkor mérhetik össze tudásukat és rátermettségüket korosztályuk tanulóival – mondta Gasparics László iskolaigazgató. Ennek megfelelően az elmúlt hónap igen mozgalmasan telt a diákok és tanáraik számára egyaránt. Az intézmény növendékei számos tanulmányi és sportversenyen vettek részt.

A Zrínyi Ilona megyei matematikaversenyen minden évben népes csapattal indul az iskola. Az 1990 óta megrendezett országos erőpróba indulói a magyarországi és a határon túli 2-12. osztályos tanulók lehetnek. A verseny két fordulóból áll: egy megyei/körzeti részből és egy országos döntőből.

A 3. osztályosok között Szatmári László hetedik helyezést ért el (felkészítője Violáné Vörös Erika). A negyedikes évfolyamon Kömüves Lehel negyedik lett (felkészítője Fonyódi-Tolnai Margit), Bognár Ágnes ötödik, Gerencsér Zalán pedig hatodik helyen végzett (felkészítőjük Obernyikné Németh Ilona). ldén a 4. osztályosok csapatban a megye legjobbjai lettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában