a nyár hala fotóverseny

2018.05.30. 18:20

Kifogtad a nyár halát? Mutasd meg országnak-világnak!

Szeretsz pecázni és versenyezni? Akkor itt a helyed! A TEOL és a Tolnai Népújság tematikus fotóversenyt hirdet horgászoknak, melyen értékes nyereményekkel gazdagodhatsz.

TEOL, illusztráció: Shutterstock

Végre itt a nyár és a jó idő! Szabadon túrázhatunk, úszkálhatunk, de ami még fontosabb: HORGÁSZHATUNK! A TEOL és a Tolnai Népújság tematikus fotóversenyt hirdet a pecázóknak a nyárra. Nincs más dolgod, csak kimenni a tó mellé, kifogni egy szép nagy halat, lefotóztatni vele magad, és a képet elküldeni a [email protected] e-mail címre.

A versenyen heti és havi nyerteseket hirdetünk, valamint a végén kiderül, hogy ki nyeri el a nyár fogása fődíjat is. Tehát a nevező először a hét hala címért indul a versenyben. Ha ezt a fordulót sikerrel veszi, akkor a következő körben a hónap hala díjért száll versenybe, s végül június, július és augusztus hala mérkőzik meg a nyár hala címért.

A megmérettetés június első hetének hétfőjén (2018.06.04.) kezdődik. A hónap hala szavazás mindig a következő hónap első két hetében zajlik. Például június halára július első két hetében lehet voksolni, és így tovább.

A nevezéshez nincs más dolgod, csak a szavazást megelőző vasárnapig beküldeni egy fotót magadról és egy idén kifogott haladról, pár mondatban bemutatni a zsákmányt, a fogás idejét, helyét, történetét. Fontos, hogy a versenyben csak Tolna megyei lakcímmel lehet nevezni, így kérjük, hogy neved és a történet mellett a lakcímed is tüntesd fel!

Mutasd hát meg országnak-világnak, hogy a te fogásod a legszebb, legnagyobb, legkülönlegesebb! Küldd el nekünk a fotód, majd kampányolj mellette. Oszd meg a közösségi oldalakon, mozgósítsd szavazásra a rokonokat, barátokat, a fél világot, hogy játékunk lezárása után akár együtt élvezhessétek az értékes nyereményeket.

A verseny szabályai röviden

- csak a fent leírt, embert és halat ábrázoló fényképeket fogadunk el, ha a fotó eltér a megadott témától, a végeredménynél nem vesszük figyelembe;

- egy szavazó egy eszközről csak egyetlen szavazatot tud leadni;

- csak Tolna megyében lakó játékosok jelentkezését fogadjuk el, amelyik fényképhez nem kapunk nevet, kort és lakhelyet, a végeredménynél nem vesszük figyelembe;

- egy halról csak egy darab kép vehet részt a versenyben

- egy héten csak egy képpel vehetsz részt a versenyben, összesen hárommal, ha addig nem értél el eredményt;

- egy képen csak egy hal szerepelhet

- 18 év alatt csak szülői beleegyező nyilatkozattal fogadunk nevezést

A részletes játékszabályzatot és adatvédelmi leírást a cikk alján találja.

Nevezési határidők:

Június 3. (szavazás: június 4-10.)

Június 10. (szavazás: június 11-17.)

Június 17. (szavazás: június 18-24.)

Június 24. (szavazás: június 25-július 1.)

Július 1. (szavazás: július 2-8.)

Július 8. (szavazás: július 9-15.)

Július 15. (szavazás: július 16-22.)

Július 22. (szavazás: július 23-29.)

Július 29. (szavazás: július 30- augusztus 5.)

Augusztus 5. (szavazás: augusztus 6-12.)

Augusztus 12. (szavazás: augusztus 13-19.)

Augusztus 19. (szavazás: augusztus 20-26.)

Augusztus 26. (szavazás: augusztus 27- szeptember 2.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában