Pedagógusnap

2018.06.13. 12:20

Nevelőiket ünnepelték

Balázs László, fotó: szerző felvétele

Már nem mindenhol tartják számon a pedagógusnapot. Nincs azonban iskola közösség nélkül, az iskolai közösségépítés pedig kemény, de értékes munka. Tudják ezt a völgységi településen is, ahol csütörtökön tartottak pedagógusnapot, melyet a művelődési házban a szülői munkaközösség (SzMK) és az önkormányzat közösen szervezett a köznevelésben dolgozó tanárok, tanítók, óvodapedagógusok és technikai dolgozók számára.

Baloghné Keresztes Judit, a szülői szervezet elnöke mondott köszöntőt, ezt az óvodások, iskolások műsora követte. A diákok ajándékokat adtak át nevelőiknek, majd Filamella Tibor polgármester tolmácsolta a közösség köszönő és méltató szavait.

Külön elismeréssel szólt Czimer Lászlóról, aki tevékenyen közreműködött a Templom Általános Iskola létrehozásában. A volt Oktatási Minisztérium egykori hivatalvezetője felelevenítette a közoktatási intézmény indulásának történetét.

A több mint negyven óvodai, iskolai dolgozót – irodai alkalmazottaktól kezdve a technikai személyzettel együtt – ebéddel vendégelte meg a helyhatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában