Country Road Club

2018.06.14. 15:30

Szlovéniában jártak a táncosok

Vida Tünde

Szlovéniában képviselték Magyarországot a Csámpai Country Road Club táncosai. A 2nd Slovenian Catalan &Country Line Dance Event-et Gorenja Dobravában rendezték meg június 8-10. között.

A szlovének mellett több európai nemzet, köztük olasz, német, osztrák, svájci, magyar táncosok sereglettek össze a festői környezetben rendezett nemzetközi találkozón, amelyen workshopokat, bemutatókat és versenyeket is rendeztek.

Nagy szeretettel fogadták az igen népes magyar delegáció bemutatóját. A produkcióban, amelyet Stettner Veronika állított össze, hét település táncosai léptek fel együtt. A koreográfiát mindenki önállóan sajátította el, majd egy budapesti összpróba és a fesztivál helyszínén tartott főpróba után táncolták el a bemutatót.

A szlovéneké után a magyarok csapata volt a legnépesebb, több mint harmincan táncoltak együtt köztük a Csámpai Country Road Club néhány tagja. A country műfaj Paks környéki képviselői már korábban, más nemzetközi találkozó alkalmával is csatlakoztak a katalán stílust képviselő, Hu-Go névre keresztelt magyar csapathoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában