Átadtuk az utolsó tálca Pécsi Söröket

2018.07.19. 17:35

A tippjáték fődíja is gazdára talált

Lezárult a Tolnai Népújság és a Pécsi Sör világbajnoki tippjátéka, tegnap az utolsó forduló nyertesei is átvehették nyereményüket, a négy, a három és a két tálca Pécsi Sört. Gazdára talált a játékunk fődíja is.

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

A fődíjat Németh Béla szekszárdi olvasónk vihette haza. Elmondta, a tippjáték mindegyik fordulójában részt vett, de csak most nyert, s éppen a fődíjat. Nagyon tetszett neki a labdarúgó-világbajnokság, három meccs kivételével az összeset látta. Azt, hogy a favoritok, mint Németország vagy Argentína korán kiesnek, előre megjósolta. A franciák végső sikerét pedig már akkor megtippelte a baráti körének, amikor kiütötték az uruguayiakat.

Az utolsó forduló első helyezettje, így a négy tálca Pécsi Sör tulajdonosa Haaz Ferenc dunaszentgyörgyi olvasónk lett, aki elmondta: az argentinoknak szurkolt, a döntőben pedig a horvátok sikeréért szorított. Munkájából adódóan kevés meccset látott, a döntőről is lemaradt, a tippelésben ezért apósa segítségét is kikérte. Szereti az ilyen játékokat, korábban is nyert már lapunk tippversenyein.

Tóth Molnár Jánosné Kapospuláról vitte el a három tálca Pécsi Sört. Felnőtt unokájának szeretett volna nyerni, ezért indult a tippversenyen. A világbajnokságon a horvátoknak szurkoltak, unokájuk – aki kapja a söröket – viszont a franciák győzelméért szorított. Nagyon kedvelik lapunk játékait, különösen a rejtvényeket.

A paksi Pintér Istvánné vehette át a két tálca Pécsi Sört. A férje tippelt, de ő küldte be a szelvényt. Párja a brazilok sikeréért szorított, aztán amikor kiestek, a franciák lettek a favoritjai. A család többi tagja is követte a vébét, de ők a horvátoknak drukkoltak. Azt is elárulta: a legjobbkor nyert, hétvégén családi névnapozást tartanak, ahol jól fog jönni az ajándék sör.

A Mediaworks Zrt. napilapjaihoz több ezer szelvény érkezett a játék ideje alatt. Miután az idei a meglepetések világbajnoksága volt, kevés volt a telitalálatos szelvény, de szép számmal voltak helyes tippek. A négy fordulón keresztül kisorsolt négy, három, illetve két tálca Pécsi Sörnek köszönhetően a nyertesek jó hangulatban követhették a világbajnokság mérkőzéseit. A játék fődíjának nyertese a sör mellé a Pécsi Sör jóvoltából exkluzív ajándékcsomagot is átvehetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában