Nyugdíjas Érdekszövetség

2018.10.16. 12:30

Jeles napokat ünnepeltek meg

Budavári Kata

Fotó: Shutterstock illusztráció

Színvonalas és emlékezetes programmal ünnepelték Szedresben, a Nyugdíjas Érdekszövetségben az idősek világnapját és a mindenki névnapját, tájékoztatott Varga Ferenc elnök.

Az egybegyűlteket Kovács János polgármester köszöntötte, kiemelve az időskori aktív tevékenység fontosságát. Az ünnepi műsorban Károly Józsefné, a szervezet tagja saját versét szavalta el az őszről. Majd a szedresi nyugdíjas kórus népdalokkal, a tengelici tánccsoport néptánccal, Jakab Lászlóné és Szabó Tamás pedig nótákkal és operettslágerekkel kedveskedtek. Ezután a vezetőségi tagok meglepetése következett: ajándékkosárral köszöntötték az érdekszövetség elnökét, Feri bácsit és feleségét Zsófi nénit, akik a napokban ünnepelték 67. házassági évfordulójukat. Az ünnepeltek meghatódva köszönték meg a kedves figyelmességet.

Vacsorára finom pörkölt és rétes volt. Az év utolsó nagy rendezvénye jó hangulatú bállal és tombolával zárult. A talpalávalót ez alkalommal is a szedresi nyugdíjasok közkedvelt zenésze, Kiss Lajos szolgáltatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában