kerékpáros túra

2019.01.06. 18:10

Hóban kerekeztek Bátaszék és Alsónyék között

Mauthner Ilona

Fotó: Beküldött kép

Sem a hó, sem a hideg, sem a szél nem tántorította el azokat, akik szombaton délután kettő órától kerékpárral vagy gyalog elindultak a bátaszéki Spar áruház parkolójától az új kerékpárúton, az alsónyéki művelődési házhoz. A szervezők egyike, Simondiné Bálint Zita, a Bátaszéki Nagycsaládosok Egyesületének elnöke elmondta, több mint harmincan csatlakoztak a szemléletformáló eseményhez. A legfiatalabb résztvevő egy ötéves kisfiú volt.

Fotó: Beküldött kép

A menetet dr. Bozsolik Róbert Bátaszék polgármestere indította el, a célban pedig Dózsa Pál Tibor alsónyéki polgármester várta a résztvevőket. Meleg teával és zsíros kenyérrel kínálták a bicikliseket. Miután kifújták magukat, a tűzoltók és a mentősök által összeállított programon vehettek részt. A kerékpáros KRESZ-tesztet szinte hibátlanul töltötték ki. Ezután pedig remekül szórakoztak Szilas Miklós előadóművész „Kerékpárosan szép az élet!” című gyermekműsorán. A rendezvény végül hócsatával ért véget a kora esti órákban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában