érdekes programok

2019.01.19. 15:15

Megemlékezés, családi nap is volt a szedresi iskolában

Budavári Kata

Fotó: Beküldött fotó

Számtalan érdekes programon vehettek részt a szekszárdi I. Béla Gimnázium szedresi általános iskolájának tanulói a 2018–2019-es tanév első félévében. Színvonalas megemlékezéseket tartottak nemcsak a nemzeti ünnepeken, így az aradi vértanúk és az 1956-os forradalom, hanem a névadó, Bezerédj István tiszteletére is, tájékoztatott Hajdúné Farkas Dóra, a szedresi tagintézmény pedagógusa.

Pályaorientációs napot rendeztek a helyi vállalkozók, szolgáltatók közreműködésével. Rajzpályázatokon vettek részt sikerrel, hiszen a #Sulim pályázaton arany minősítést szereztek, egy téli rajzpályázaton a felsősök a képzeletbeli dobogó mindhárom fokát elfoglalhatták.

A hagyományos Advent projekt keretében pedig Mikulás-várást, lucázást, mesemondó verseny tartottak, a karácsonyi ünnepély mellett pedig megrendeztek egy családi napot is a partnerek együttműködésével. A félév zárásaként pedig a diákok a Német Színházba látogathatnak el és korcsolyázni mehetnek Szekszárdra, tudatta Hajdúné Farkas Dóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában