önkormányzat

2019.02.02. 13:00

Két jelölt indul az időközi képviselő választáson Tolnán

Steinbach Zsolt

Fotó: Shutterstock illusztráció

Két jelölt indul a március 3-án esedékes tolnai időközi képviselő-választáson – tájékoztatott Ezerné dr. Huber Éva jegyző, a helyi választási iroda vezetője.

Mint azt megírtuk, az időközi voksolásra azért van szükség, mert tavaly novemberben elhunyt Pirgi József alpolgármester, aki egyben a tolnai 7. számú választókerület egyéni önkormányzati képviselője is volt.

A megjelölt határidőig ketten adták le a szükséges számú ajánlást, Berta Zoltán (FIDESZ-KDNP), illetve Keserű Gábor (független). Berta Zoltán, Tolna főállású alpolgármesterének bemutatkozó sajtótájékoztatójáról annak idején beszámoltunk.

Keserű Gábor 38 éves, szülői házuk a Kodály utcában van, jelenleg Szekszárdon lakik. Mözsön végezte az általános iskolát, Palánkon, a Csapóban végzett mezőgazdasági technikusként. Később gazdasági informatikus, majd Székesfehérváron közgazdász képesítést szerzett. Hosszú betegsége során kezdett érdeklődni a közélet iránt, és érlelődött meg benne az elhatározás, hogy ha lehetősége lesz rá, szeretne a közösségért tenni. Tősgyökeres tolnaiként ezért döntött úgy, hogy megméretteti magát az időközi választáson.

Célul tűzte ki, hogy a körzetben megoldást találjanak a csapadékvíz elvezetésre, az utak, járdák állapotának javítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában