vetélkedő

2019.05.29. 19:10

Elméleti és gyakorlati feladatokat is megoldottak

Varga Szilvia

Forrás: TMRFK

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány közösen szervezte meg május 24-én Budapesten a Pindur-Pandúr Mini KRESZ országos vetélkedőt, melyen a dombóvári Árpád-Házi Szent Erzsébet Óvoda és a bölcskei Kegyes József Általános Iskola csapata képviselte Tolna megyét. Elméletben KRESZ tesztlap és környezetvédelmi totó megoldása volt a feladat, amit a bölcskeiek hibátlanul teljesítettek. A gyakorlati feladat egy kerékpáros ügyességi pályán zajlott, ezt is hibátlanul megoldották. A nap végén bekerültek a legjobbak közé, így az ajándékcsomagon kívül egy asztali csocsóval is gazdagodott az iskola csapata.

A dombóvári ovisokat Kovács Andrea óvodapedagógus, valamint a a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai Tóth Szilvia főtörzszászlós és Ambrus Attila őrnagy készítették fel. Az ifjak nagy izgalommal ültek be a rendőrbuszba kísérőikkel. Hősiesen küzdöttek, és remekül érezték magukat, hiszen volt, aki először járt Budapesten, és már a villamos, trolibusz látványa is hatalmas élmény volt számukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában