majális

2019.05.13. 16:20

Érdekes, tartalmas programok közül válogathattak

Varga Szilvia

Fotó: Varga Szilvia

Egész napos színes kavalkád várta a faluközösséget május második szombatján, Döbröközön. A legnépszerűbbnek talán a Döbrököz-Fradi Öregfiúk mérkőzés bizonyult, ugyanis sokan kötődnek a sportághoz, a kilencvenes évek elején megyebajnokságot is nyert a falu csapata. A több generációt felvonultató ferencvárosi együttes szívvel-lélekkel hajtott, Keller József csapatkapitány végigjátszotta a kétszer 18 perces félidőt és csak így tudták megverni a hazai csapatot 6-3-ra. A barátságos mérkőzésen ismét megmutatkozott Szűcs Mihály vezetésével az ismert döbröközi virtus, amelyről elismerően szóltak a fradisták.

Fotó: Varga Szilvia

A döbröközi fiatalok meghívást kaptak egy stadionlátogatásra, és több ajándékot is hoztak a helyi gyerekeknek az ismert focisták. Az izgalmak után humorral folytatódott a rendezvény, majd egy rendhagyó sportvetélkedő keretében különböző paraszteszközökkel, a megszokottól eltérő feladatokat teljesítettek a jelentkezők az Ősök Hőse játékban. A falunap ismert fellépők műsorával, tombolasorsolással és bállal zárult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában