Motoros és Családi Nap

2019.05.12. 19:10

Felbőgtek a motorok, füstöltek a gumik

Fekete Dávid

Fotó: Mártonfai Dénes

Szombaton első alkalommal rendezte meg Motoros és Családi Napját a Gemenc Motoros Egyesület a szekszárdi sportcsarnok parkolójában. A rendezvény kilenc órakor egy rövid bemutatkozással és köszöntéssel kezdődött, melyben elmondták, nem titkolt céljuk – a motorok szerelmeseinek szórakoztatása mellett –, hogy a hosszú téli pihenőt alatt megkopott reflexeket felfrissítsék.

A rendezvény a K Stunt Team " target="_blank" rel="nofollow">street fighter bemutatójával folytatódott. Két hatszázas és két ezer köbcentis motorral kápráztatták el a közönséget. Füstöltek a gumik, hangosan bőgtek a motorok. A show után a motoros rendőrök bemutatója következett. A kerékpáros ügyességi pályán a bemutatókat követően civilek is kipróbálhatták magukat egy hivatásos tréningvezető irányításával, majd vezetett kerékpáros és motoros túra vette kezdetét. A gyermekek szórakozásáról habfürdő és légvár gondoskodott.

Tombolával is készültek a szervezők, az ebből befolyt összeget a Tolna Megyei Balassa János Kórház Gyermekosztályának ajánlották fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában