önkormányzat

2019.06.02. 14:30

Egyensúlyban volt tavaly Bonyhád gazdálkodása

Ihárosi Ibolya

Fotó: Shutterstock illusztráció

Ülést tartott a bonyhádi képviselő-testület csütörtökön, amelyen Filóné Ferencz Ibolya polgármester megköszönte a választóknak, akik szavaztak a vasárnapi választáson és azok munkáját, akik közreműködtek a lebonyolításában. Beszámoló hangzott el a BONYCOM Nkft., a Fűtőmű Kft., a Bonyhád Városi Mezőgazdasági Kft., a Bonyhádi Ipari Park Kft., a Bonyhádi Fürdő Beruházó és Szolgáltató Kft., a Völgységi Termál Vízfeltáró Kft. elmúlt évi gazdasági tevékenységéről.

A város közrendjét és közbiztonságát értékelő előterjesztés kapcsán Szabó Zoltán, a főkapitány bűnügyi helyettese elismerően szólt a dr. Marcsek Sándor vezette kapitányság munkájáról. Mint elmondta, a Tolna megyei és a bonyhádi kapitányság tavalyi eredményességi mutatói országos viszonylatban is kiemelkedőek voltak.

A 2018-as költségvetés végrehajtásáról, a zárszámadási rendelet megalkotásáról szóló előterjesztést Fauszt Józsefné egészítette ki. A pénzügyi osztályvezető eredményesnek nevezte a város gazdálkodását, a takarékos működésnek köszönhetően. A bevételi és a kiadási oldal is egyensúlyban volt. Döntöttek arról is, hogy pályázik a város a József Attila utca komplex felújítása érdekében, olvasható a település honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában