fesztivál

2019.08.21. 10:30

Pincefalvak adtak találkozót egymásnak

Budavári Kata

Fotó: Molnár Gyula

Pincefalu fesztivál volt vasárnap Bölcskén. Az esemény igen jól sikerült, az utolsó pince hajnali fél ötkor zárt. Az összejövetelen hat pincefalu képviseltette magár Bölcske mellett.

A Magyarországi Pincefalvak Szövetsége tagtelepüléseit képviselőknek ilyenkor lehetőségük nyílik szakmai eszmecserére is, emellett pedig helyet kapnak a könnyedebb programok. A vendégeknek módjuk nyílt arra, hogy kultúrájukat, ételeiket, boraikat bemutathassák.

A rendezvény főző-, illetve borversennyel indult, majd a pincefalvak kulturális bemutatójával folytatódott. A megjelent együttesek többsége bordalokkal készült, és mivel tavaly Györkönyben nagy sikere volt a közös éneklésnek, így ez most sem maradt el. Lehetett bortúrázni, kóstolni, délután pedig a HSMA Erősember Prémium Liga 2019 hatodik fordulóját tartották. Ennek szervezését a nemzetközi versenyeken is kiválóan szereplő helyi versenyző, Molnár Zsolt miatt vállalták Bölcskén a rendezők. Este a Ladánybene 27 adott koncertet, szintén nagy sikerrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában