sportnap

2020.01.12. 18:10

Harmadik alakalommal rendeztek jótékony célú sportnapot

Ihárosi Ibolya

Fotó: Makovics Kornél

Harmadik alakalommal rendezett jótékonysági sportnapot a Profitnesz, a mozogjunk együtt, segítsünk közösen jelmondat jegyében Bonyhádon. A Profitnesz a város első fitneszterme, amely 2017 decemberében nyitotta meg kapuit. Fő profiljuk a csoportos sportfoglalkozás.

A hagyományteremtő jótékonysági sportnap részvételi díja 2000 forint volt. Kérdésünkre Balogh-Seres Vivien, az edzőterem tulajdonosa elmondta, hogy az egész napos rendezvény teljes bevételét az Életút Családsegítő Egyesületnek ajánlották fel. A megcélzott összeg százezer forint volt, és ezt egy kicsivel sikerült átlépni, ugyanis a bevétel összesen 101 ezer 700 forint lett.

A terem tulajdonosa hangsúlyozta, hogy nem valósulhatott volna meg a sikeres jótékonysági sportnap azon edzők támogatása nélkül, akik díjmentesen vettek részt a program lebonyolításában. A jól felszerelt teremben igen sokféle eszköz és mozgásforma közül választhattak az érdeklődők. A kiadott előzetes program tartalmazta ugyanis, hogy nap közben mikor, melyik mozgásforma lesz éppen soron a fitneszteremben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában