Úgy tűnik, végleg bezárt

2020.01.26. 15:15

Újra zárva van a gyönki vegyesbolt

Úgy tűnik, végleg bezárt a gyönki 103. számú vegyesbolt, amiért a helyiek egy kétségbeesett csoportja annyit küzdött.

Brunner Mónika

Fotó: Mártonfai Dénes (archív)

Mint arról mi is beszámoltunk, korábban a Kop-Ka Zrt. működtette a település vegyeskereskedését, ám veszteséges volt, így bezárták. Tavaly májusban egyéni vállalkozó vette bérbe tőlük a helyiséget, ám úgy tűnik, ő sem tudta sikerre vinni a kisboltot.

– Fél évvel a nyitás után bezárták a boltot, mi pedig ugyanolyan rosszul érezzük magunkat, mint amikor ez először történt meg. Azoknak, akiknek közel volt a bolt, és amiatt nem kellett a központba menniük vásárolni, hiányzik. Jó lenne, ha találnánk valakit, aki lelkiismeretesen odaállna a pulthoz, és lehetne kisboltunk, de hogy még egyszer küzdjek, harcoljak ezért, az már nehezen megy – mondta lapunknak Frischkorn Ádám, aki anno fekete zászlóval búcsúztatta az üzletet. Ideje sem lenne küzdeni, mostantól ugyanis nagypapai teendőit látja el, január elején születtek ikerunokái, a kis Jázmin és Fruzsina, így immáron háromszoros nagypapa lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában