A kijelölt irodákban van csak jelen a NAK

Hanol Erzsébet

A veszélyhelyzeti intézkedésekkel összhangban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara napi működése során a lehető legminimálisabbra kívánja csökkenteni a koronavírus-járvány terjedésének lehetőségét, a személyes ügyféltalálkozások számát, ezért rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezettek be.

A falugazdászok csak meghatározott, kijelölt irodákban lesznek jelen, és nem látogatnak ki az ügyfelekhez. Pakson a Tolnai út 2. alatt tart nyitva az iroda hétfőtől szerdáig 8 és 16 óra között, csütörtökön 8-tól 12 óráig, míg pénteken 8 és 14 óra között. Kérik a kamarai tagokat, személyesen csakis kiemelten indokolt esetben keressék fel az irodákat. A falugazdászok telefonon és e-mailben ([email protected]) a tagok rendelkezésére állnak, az ügyfélszolgálat pedig ingyenesen hívható, a +36-80/900-365-ös zöldszámon.

Az intézkedések – a vírushelyzet függvényében – 2020. április 6-ig, az egységes kérelem-beadási időszak kezdetéig tartanak. A falugazdászok és az irodai munkatársak szeretnék ebben zökkenőmentesen és egészségesen segíteni a tagokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában