Fertőtlenítőt vitt házhoz a polgármester

Szeri Árpád

Mőcsényben a 65 év feletti személyek anélkül jutnak hozzá a számukra szükséges árucikkekhez, hogy elmennének a boltba. Mint azt Krachun Elemér polgármester elmondta, az önkormányzat intézkedésének köszönhetően elegendő telefonon közölni az üzletvezetővel, hogy az időskorúnak mire van szüksége. A falugondnok az egészségügyi előírásoknak megfelelően átveszi a pénzt és kifizeti a termékek árát. Az összekészített csomagokat, ugyancsak az előírásoknak megfelelően, elszállítja és átadja a megrendelőnek.

A helyi boltban folyamatos az ellátás, minden alapvető élelmiszer kellő mennyiségben áll rendelkezésre. Pénteken délelőtt egyébként az ezekben a hetekben igen fontos árucikket osztott ki az önkormányzat vezetője a 65 év feletti lakosoknak. Krachun Elemér személyesen vitt kézfertőtlenítő folyadékot az érintett portákra és személyeknek. Mint közölte, akinek esetleg nem jutott, hamarosan kapni fog az újabb szállítmányból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában