Adományt hozott az államtitkár

Szeri Árpád

Fotó: Makovics Kornél

Nemcsak mi segítjük a határokon túli magyarokat: ők is segítenek bennünket. Méghozzá adott esetben kiváltképp fontos adománnyal. Ezt példázta ma délelőtt Bonyhádon az a rendezvény, melyre Potápi Árpád János egy kárpátaljai magyar vállalkozó ajándékát hozta magával. A miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője ezer-ezer darab maszkot adott át Filóné Ferencz Ibolyának, Bonyhád polgármesterének és Pintér Szilárdnak, Dombóvár polgármesterének. A két város alapvetően az egészségügy, illetve tanügy – a közelgő érettségi okán diákok és tanárok – javára ajánlja fel a védőeszközöket.

Fotó: Makovics Kornél

Potápi Árpád János elmondta: tudja, hogy jó idő van, a korlátozás pedig közel egy hónapja tart már, de mégis további türelmet kért, főleg a kiváltképp veszélyeztetett idősebb korosztálytól. Hiszen ha most kisétálnak az utcára, akkor nem volt értelme eddig fegyelmezetten otthon maradni. A fiatalabbaktól azt kérte, hogy segítsék idős honfitársaikat, akár jó szóval, ami gyakran mindennél többet ér.

Borítókép: Filóné Ferencz Ibolya, Potápi Árpád János és Pintér Szilárd a csütörtök délelőtti rendezvényen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában