Simontornyán is van azonosított fertőzött

TEOL

Forrás: Shutterstock

Simontornyán is megjelent a koronavírus. Minderről a város polgármestere, Torma József beszélt a helyi televízióban és ez alapján írt az ügyről az infotamasi.hu.

− Idáig hatósági teszttel igazolt vírusfertőzött Simontornyán nem volt, de már múlt időben kell fogalmaznom − idézik a polgármester szavait. A városvezető elmondása szerint április 22-én hatósági teszttel mutatták ki, hogy egy simontornyai lakhellyel rendelkező személy koronavírussal fertőzött.

− Jelenleg zajlik a kontaktkutatás, az érintett családban több felnőttkorú él együtt, nyilvánvalóan ők is karanténba kerültek, ennek ideje 14 nap − mondta Torma József.

A polgármester úgy véli semmit sem kell majd ezután másképp tenni. Szigorúan be kell tartani a szabályokat, ahogyan eddig is tették. − Most már tudjuk, hogy a veszély itt van a településünkön, igazoltan van egy fertőzöttünk, tehát már nálunk is megtalálható a vírus − idézik Torma Józsefet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában