Ismét látogatható Pakson a könyvtár

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

Újra nyitva tart keddtől a Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár, azonban a helyben használatra és az olvasótermi szolgálatra még nincs lehetőség – írják a polgármesteri hivatal közleményében. Egyszerre csak korlátozott számú látogató tartózkodhat az épületben, és kizárólag a dokumentumkölcsönzés, valamint visszahozatal idejére. Számítógép-használatra és a wifihálózat igénybevételére csak a kölcsönzéshez szükséges időtartamra van lehetőség. Az arc eltakarása és a másfél méteres védőtávolság betartása kötelező.

Azt kérik, hogy a torlódás elkerülése érdekében a könyvtári tagok előzetesen érdeklődjenek telefonon vagy e-mailben az elérhető dokumentumokról és szolgáltatásokról, a könyvtárközi kölcsönzési igényeket elektronikus úton jelezzék, a foglalási és az előjegyzési lehetőségeket pedig az online katalógus felületén használják. Takács Gyula igazgatóhelyettes köszöni az olvasók megértését és türelmét.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában