közmunkaprogram

2020.06.22. 13:00

Lehetőséget kaphatnak a munkára jelentkezők Gyönkön

Brunner Mónika

Nagyszénás, 2013. július 29. Közmunkások vágják a parlagfüvet Nagyszénás belterületén 2013. július 29-én. A hatóság július 1-jétõl eljárást indít azok ellen, akik elmulasztják a parlagfû-mentesítést. MTI Fotó: Rosta Tibor

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Rosta Tibor

A gyönki önkormányzat lehetőséget kapott a közfoglalkoztatotti jogviszonyban alkalmazottak számának növelésére augusztustól, a meghirdetett gazdaságvédelmi akcióterv részeként, ismertette Szaka Gyula polgármester a város hivatalos Facebook-oldalán.

Emlékeztetett, Orbán Viktor miniszterelnök április hatodikán jelentette ki, annyi munkahelyet kell létrehozni, amennyit a járvány tönkretesz. A polgármester kérte azokat, akik jelenleg nem rendelkeznek munkaviszonnyal, és az álláskeresés időszakát is aktívan munkában kívánják eltölteni, hogy jelentkezzenek az önkormányzat közmunkaprogramjába. Ha pedig esetleg ismerőseik között van olyan, aki elvesztette állását a koronavírus-járvány idején, akkor nyújtsanak számára tájékoztatást a lehetőségről.

A részletekről a Gyönki Közös Önkormányzati Hivatalban személyesen, vagy a megadott telefonszámon lehet érdeklődni. A polgármester felhívta a figyelmet, hogy a részvételi szándékot június huszadikáig kell jelezni.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában