Ajándékok a gyógyításhoz

2020.09.14. 17:53

A gyermekosztálynak gyűjtöttek a jótékonysági vadászaton

Brunner Mónika

Fotó: Kiss Albert

Orvosi berendezéseket, eszközöket, egy EKG készüléket, egy laborcentrifugát, öt ambu ballont adományozott összesen több mint egymillió forint értékben a Tolna Megyei Balassa János Kórház Gyermekosztályának az Országos Jótékonysági Vadászat Nonprofit Kft. (OJV). Ez a pénzösszeg a tavaly december huszonhetedikén, az országban egyszerre tizenkilenc helyszínen megrendezett jótékonysági vadászat Tolna megyei helyszínére regisztráltaknak, harminc vadásznak és négy támogatónak köszönhető.

Fejes László (balra) és dr. Németh Csaba az átadáskor (Fotó: Kiss Albert)

– A Balassa János kórháznak juttatott több mint egymillió forintból beszerzendő eszközöket a kórház határozta meg, ahogy az a többi megye kórházainál is történt: mind a tizenkilenc eltérő eszközparkkal gazdagodott. Az adományok tavasz óta a Balassa-kórházban vannak, hivatalos átadásra akkor, a pandémia miatt nem volt lehetőség – mondta a hétfői sajtótájékoztatón Fejes László, az OJV ügyvezetője, aki az adományozó okiratot ünnepélyesen átnyújtotta dr. Németh Csabának, a kórház főigazgatójának. Utóbbi hangsúlyozta: nem lehet elégszer megköszönni a támogatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában