Modern Gyárak Éjszakája

2020.11.09. 09:30

Online is lehet már gyárat látogatni

TN

Fotó: Shutterstock

A IV. Modern Gyárak Éjszakáját rendezik meg november 13-án. A 76 csatlakozó vállalkozás a koronavírus-járvány miatt ezúttal online nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. Regisztrálni már lehet a Modern Gyárak Éjszakája oldalán.

– A Modern Gyárak Éjszakája-rendezvénysorozat Magyarország újraiparosításának ünnepe. A nagyközönség megismerheti a hazánkban működő gyárakat, üzemeket, mintaműhelyeket, a kulisszák mögé tekintve meggyőződhet arról, hogy a magyar gazdaság már high-tech pályára állt, a hazai ipari termelés hetven százaléka high-tech. Az események hozzájárulnak a vállalkozói kedv növeléséhez, a fiatalok érdeklődésének felkeltéséhez, a vállalatok munkaerő-utánpótlásához, a korszerű technológiák népszerűsítéséhez – emelte ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a rendezvény fővédnöke.

A Modern Gyárak Éjszakáján a működési területükön, vállalati mutatóik alapján kiemelkedő vállalkozások nyitják meg kapuikat az érdeklődők előtt. A bejárható üzemek lefedik a gazdaság teljes spektrumát, a repülőgépgyártástól a növénytermesztésen át a fertőtlenítőszer-gyártásig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában