Pári

2021.02.26. 12:30

Naptár készül a fotópályázat legjobb képeiből

B. M.

Forrás: facebook.com

Pári község önkormányzata közösségi oldalán számolt be az általa hirdetett fotópályázat legújabb fejleményeiről. A pályázat résztvevőinek a hónapokhoz és évszakokhoz kapcsolódóan kell fényképeket küldeni a településről vagy a környező tájról. A beküldési határidőt is megszabták, ez minden következő hónap közepe.

Örömmel számoltak be arról, hogy már számos fénykép érkezett hozzájuk, így nem csak a helyiek és nem csak Páriból követik nyomon őket. Ismertették, hogy a beérkezett fotókat a közösségi oldalukon tették, valamint teszik közzé továbbra is. A rendelkezésükre álló statisztikák alapján elmondható, hogy nagy az érdeklődés a pályázat iránt.

A településről, a környező tájról készített fényképeket az önkormányzat megbecsüli. Figyelemmel kíséri ugyanis a közösségi oldalukon legtöbb kedvelést kapott fotókat, és azokból válogatnak. A legsikeresebb, legnépszerűbb fotókból a 2022-es évre készülve fűzött falinaptárakat készítenek, amelyek mindenki számára hozzáférhetőek lesznek.

Az önkormányzat felhívta a figyelmet arra, hogy ezek a falinaptárak praktikusak otthon és irodában, vagy lehetnek akár ajándékok is. Az idősebb korosztály számára külön élmény lehet, hiszen ők a naptárnak köszönhetően minden hónapban „eljuthatnak” Pári azon részeire, ahová gyalog már nem vagy csak nehezen, és onnan nyerhetnek betekintést a tájra.

Borítóképünk: A fotópályázatra beküldött egyik felvétel Páriról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában