Kiderült, mikor nyit az oltópont a Babitsban

TEOL

20210219 Lovasberény Illusztráció COVID-19 vakcina, védőoltás Fotó: Pesti Tamás PT Fejér Megyei Hírlap

Forrás: MW

Fotó: Pesti Tamás

Mint arról tegnap már beszámoltunk, megérkezett Szekszárdra is a kínai vakcina, s az oltások számának várható növekedése miatt a rendelők helyett egy másik oltóponton adnák be a vakcinát a megyei háziorvosok. Szekszárd város vezetői két helyet tartottak oltásra alkalmasnak, a piactéri Placcot, illetve a Babits Mihály Kulturális Központot. Végül ez utóbbit választották.

Szerdán délután pedig sajtóközleményt juttatott el portálunknak a Babits Mihály Kulturális Központ ezzel kapcsolatban. Ebből kiderült, hogy a szekszárdi oltópont március 3-án nyit. Az oltópont helyszíne: Szekszárd, Babits Mihály Kulturális Központ 1. emelete, ahol 2021. március 3. napjától (szerdától), előzetes kiértesítés után várják a pácienseket az oltásra.

A kulturális központ címe: 7100 Szekszárd, Szent István tér 10.

Ez az épület akadálymentesített, az emeletre lifttel is fel lehet menni és lesznek segítők, akik közreműködnek, hogy mindenki eljusson az oltóhelyre.

Az oltópont közleményében az is szerepel, hogy az oltásra jelentkezettek telefonon kapnak majd értesítést arról, hogy melyik napon, hány órakor, pontosan hová kell érkezniük, milyen okmányokat kell magukkal hozniuk.

A zsúfoltság elkerülése érdekében kérik, hogy a megadott időpontban szíveskedjenek megjelenni az oltásra, illetve hozzátették, hogy az oltással kapcsolatban ne keressék a szekszárdi háziorvosokat, háziorvosi rendelőket telefonon vagy e-mailben, mert az oltópont munkatársai a háziorvosokkal egyeztetve fognak mindenkit telefonon felhívni.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában