A védőoltás egyéni és közös érdek is

V. B.

Szigethalom, 2021. március 22. Kõvári Éva háziorvos beolt egy nõt az AstraZeneca koronavírus elleni vakcinával a szigethalmi egészségházban lévõ orvosi rendelõjében 2021. március 22-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: illusztráció

Tíz karton joghurtot, 200 darab csokoládét és kekszet vitt a kórházi oltópont dolgozóinak a napokban Filóné Ferencz Ibolya.

– Nem lehet elégszer köszönetet mondani az egészségügyi dolgozóknak azért a rendkívüli helytállásukért, amit a hét minden napján tanúsítanak, itt és az ország valamennyi pontján. A megfeszített munkához egy kis többletenergiát szerettem volna biztosítani számukra – mondta Bonyhád polgármestere, hozzátéve: akárcsak az eddigiekben, a jövőben is mindenben számíthat a kórház a város vezetésére.

Példaként az önkormányzati intézmények munkatársainak önkéntességét említette, akik jelenleg is a helyszínen segítik az oltások előrehaladtát adminisztratív tevékenységükkel.

Filóné Ferencz Ibolya úgy látja, a már több mint egy éve tartó korlátozó intézkedések mindenkitől nagy áldozatokat követelnek.

A lakosság mellett az önkormányzat feladata is nehéz, hogy az adott körülmények között ugyanúgy működjön az élet a városban, ahogy azt mindenki megszokta.

– Sok tényező nem rajtunk múlik, bizonyos dolgokban kiszolgáltatottak vagyunk, mégis van valami, ami a személyes felelősségünk. Ez az oltás felvételére irányuló regisztráció. Itt is arra kérek minden völgységi lakost, hogy regisztráljon, ha ezt még nem tette volna meg – emelte ki a polgármester.

Filóné Ferencz Ibolya hangsúlyozta, hogy akinek segítségre van szüksége az elektronikus ügyintézésben, forduljon bizalommal a bonyhádi önkormányzathoz.

– Ugyanis a célok közösek, azaz, hogy minél előbb, minél több ember részesüljön a védőoltásban, és a védettséget megszerezve végre visszatérhessünk a régi életünkhöz, amit már mindannyian nagyon várunk – vélekedett a városvezető.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában