Az atomváros lakói is segítenek a megyei kórháznak

Szepesi László

Fotó: Sz. L.

Mint ismert, tavaly óta járványkórház a szekszárdi megyei kórház, itt gyógyítják Tolna és a szomszédos megyék covidos betegeit. Minden elismerést megérdemelnek, akik ezt a munkát végzik, és szerencsére sokan vannak, akik az elismerést segítséggel is ötvözik.

Pénteken a paksiak jöttek egy ajándékokkal zsúfolásig megrakott autóval, hogy segítsenek, kedveskedjenek a vírus ellen harcolóknak. Egyebek közt hoztak kávéfőzőt, mikrót, egy cég az ott gyártott fehér zoknikból küldött egy csomaggal, de ételt is hoztak a paksiak.

A Duna-parti városban Paks Pack Hálacsomag címmel szerveztek akciót. A Paks FM rádióban, az Atom-taxinál, a Paksi Szivárvány Egyesületnél, Dunaszentgyörgyön az Együtt Egymásért Csoportnál is gyűjtötték az ajándékokat, adományokat. És ez folytatódik, mondta Szakter Viktória, aki egyik motorja ennek a kezdeményezésnek. Azt pedig, hogy nincsenek egyedül, bizonyítja, éppen amikor az paksiak ajándékát adták át, a szekszárdi evangélikus gyülekezet tagjai jöttek, ők most nagy dobozokban hoztak süteményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában