új igazgató

2021.04.23. 15:13

Visszahívták pozíciójából a szekszárdi sportcsarnok igazgatóját

Visszahívta a Szekszárdi Sportközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatói pozíciójából Malomsoki Krisztiánt a közgyűlés – tájékoztatott péntek délután a városháza.

TEOL

Forrás: Facebook

Mint közleményükben tudatták, Ács Rezső polgármester április 23-tól Szőke Gergőt, a cég addigi műszaki vezetőjét nevezte ki ügyvezető igazgatónak.

Hozzátették: az új ügyvezetőtől a szekszárdi sportélet fellendítésén túl azt is várja a tulajdonos önkormányzat, hogy működését a sportolók és a sportközpontban tevékenykedő egyesületek megelégedésére végezze, rendbehozza a cég gazdálkodását, valamint segítse az önkormányzattal közös fejlesztések előrehaladását – különös tekintettel az új uszoda építésére.

Mint arról „Távolítsák el a szekszárdi sportcsarnok igazgatóját!” címmel tudósítottunk, Szabó Balázs, a Szegzárdi Városvédők elnöke keddi sajtótájékoztatóján arról beszélt, előfordulhat, hogy kikapcsolják a villanyt a sportcsarnokban, mert nem fizetik ki a számlát. Kifogásolta, hogy erre nincs pénz, viszont van a létszámstop idején felvett, szerinte hasznos munkát nem végző alkalmazottakra, meg arra, hogy a sportcsarnok igazgatója ügyvédeket bízzon meg. Ezért, mondta, követelik Szekszárd polgármesterétől, hogy ennek vessen véget, távolítsa el a posztjáról ezt az igazgatót, és az őt körülvevő hozzá nem értő, így felesleges embereket is.

Portálunk megkereste a sportcsarnok Szabó Balázs által bírált igazgatóját, ő válaszában mindössze a Facebookra feltett közleményének linkjét adta meg. Abban mindenért a város polgármesterét hibáztatja, arról viszont nem szól írása, hogy miért vett fel a létszámstop idején embereket és, hogy miért bízott meg ügyvédeket.

A képen Ács Rezső polgármester (b) és Szőke Gergő, a sportközpont új igazgatója

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában