Máltai Szeretetszolgálat

2021.05.19. 10:00

Ruhaosztással indul újra a bonyhádi csoport működése

A pandémia miatti kényszerpihenő után – ha nem is teljesen a korábban megszokott, normál kerékvágásban – de újraindul a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Bonyhádi Csoportjának működése.

V. B.

Surján József arról tájékoztatott, hogy május 19-én, szerdán, reggel nyolc és délután négy óra között ruhaosztással egybekötött nyílt napot tartanak a Perczel Mór utca 9. szám alatt található helyiségükben.

A bonyhádi csoport elnöke felhívta a figyelmet, hogy a járványügyi szabályok betartása mellett, egy időben három kérelmezőt fogadnak, akik legfeljebb tizenöt percet tartózkodhatnak ott. Csecsemő és gyermekruhák, cipők, játékok, felnőtt öltözékek és meglepetés ajándék várja az érdeklődőket.

A helyiségbe betérőknek természetesen szájmaszkot kell használniuk és kézfertőtlenítőt. Surján József azt mondta, örül a nyitásnak, annak, hogy ismét személyesen találkozhatnak és segíthetik a rászorulókat. Nemcsak adománnyal, hanem jó szóval is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában