díjátadás

2021.05.26. 10:00

Szavalóversenyt rendezett az iskola, átadták a díjakat

Kalmár Klaudia

Fotó: Makovics Kornél

Emléklapokat és kisebb ajándékokat kaptak a szorgalmas tanulók május 25-én a Szent József Iskolaközpontban, Szekszárdon. Több verseny eredményhirdetését is megtartották az iskolában, az egyik egy helyesírási verseny volt a felsősök számára, melynek fordulóit online tartották meg. A Szent József-év alkalmából rajzversenyt is indítottak. A gyerekek versenyre szánt alkotásaiból kiállítást is rendeznek, melyet online is meg lehet majd tekinteni.

Az országosra nőtt Dsida-szavalóverseny díjait is kiosztották, ennek központi témája a család volt. A zsűri egyöntetű véleménye az volt, hogy a versenyre igazán ígéretes, tehetséges gyerekek jelentkeztek, akiknek a verseny kiírása miatt egyáltalán nem volt könnyű helyzetük, hiszen maga a téma (család) mindenkit érint érzelmileg, ám igényes, jó szövegeket, a gyerekek életkorához illőt nehéz volt találni, írja az iskolaközpont sajtóközleménye. Hatvanhat jelentkezési lap érkezett be hét megye tizennégy településének tizenhat iskolájából. A díjazottakat IDE kattintva lehet megtekinteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában