Helyi közélet

2021.06.13. 13:00

Hirtelen összeomlott minden, amit Kovács Gergő épített

Kovács Gergő énekes portálunk kérdésére beszélt arról, hogy a járványos időszak megpróbáltatásai hogyan hatottak a szakmai munkájára, életére.

Brunner M.

Fotó: Beküldött fotó

Ennek kapcsán elmondta, hogy a járvány kezdetétől fogva leginkább a repertoárját bővítette. Nehéz időszak volt számára is az elmúlt nagyjából másfél év, nagyon hiányoztak neki az előadások, a közönség, a műsorok, a közös éneklés, a taps.

A járvány ideje alatt voltak hullámvölgyek, belekényszerült abba a helyzetbe, hogy amit eddig saját erejéből épített fel a fellépések és az előadások által, az hirtelen összeomlott, megszűnt.

– Sokszor el voltam keseredve emiatt, de ilyenkor elsősorban énekeltem, ezenkívül kertészkedtem, sokat sportoltam, és igyekeztem a dolgok jó oldalát nézni, amennyire lehetett – tette hozzá. Elmondta, a közönséggel csak online formában tudta tartani a kapcsolatot, mint mindenki más. A saját közösségi oldalán osztott meg házi stúdiós felvételeket, nagyobb ünnepek alkalmából videóüzenetet is készített, például karácsonykor és húsvétkor. Ezenkívül a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központ „online kultúra” rendezvényein vett részt, miután felkérték egy-egy dal előadására, amelyeket a kulturális központ internetes csatornáin láthattak és hallhattak az érdeklődők.

– Nagyon vártam már a visszatérést, az élő, személyes találkozást a közönséggel. Napi szinten követtem az eseményeket, híreket a feloldással kapcsolatban, és bízom abban, hogy a korábbi műsoraimat nem felejtették el a művelődésszervezők, kulturális programfelelősök, ezért a jövőben újabb és több helyszínen is találkozhatunk – tájékoztatta portálunkat Kovács Gergő, akinek június ötödikén volt az első fellépése.

Bortóképünkön Kovács Gergő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában