Még most is hasznos

2021.06.10. 20:00

Látogatószobát adtak át a paksi idősek otthonában

Tolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula

Látogatószobát adtak át az Életfa Idősek Otthonában Pakson. Az intézményben az ezzel kapcsolatos igény természetesen a koronavírus-járvány miatt merült fel, több szempontból is. Elsődleges szempont természetesen a lakók hozzátartozóikkal való kapcsolattartásának biztosítása volt.

A felvetésre a fenntartó gyorsan reagált, és a kivitelezők is rövid határidővel elvégezték a munkát. A műszaki szakembereknek sikerült egy olyan helyiséget találni és kialakítani, ahol a higiénés szabályok betartásával biztonságosan létrejöhetnek a találkozások. Igaz, hogy jelenleg a látogatási tilalmat feloldották, de mivel nem minden látogató rendelkezik védettségi igazolvánnyal, így egyáltalán nem vált okafogyottá a látogatószoba kialakítása. A jövőre nézve is tudják hasznosítani, ha bármikor járványügyi okokból az intézmény lezárására kerülne sor. A látogatószobát Szabó Péter polgármester és Ferenczi Ildikó intézményvezető adta át.

Borítókép: Szabó Péter és Ferenczi Ildikó az átadón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában