tisztújítás

2021.07.20. 10:30

Új elnököt választottak az érdekszövetségben

Munkatársunktól

Fotó: Beküldött fotó

Tisztújító közgyűlés volt júliusban a szedresi Nyugdíjas Érdekszövetségben – tájékoztatott Dombi Józsefné megválasztott új elnök. A leköszönő vezető, Varga Ferenc hosszasan méltatta a 25 éves civil szervezet munkáját, amelyben ő maga a kezdetektől vett részt, az utóbbi 15 évben pedig az elnök is volt. Elmondta, hogy a tevékenységét mindig a segítő szándék és a jobbítás célja vezérelte.

A szervezetet 1996-ban tizenöten alapították a néhai Herczinger István elnökletével. Ma közel 150 taggal büszkélkedhetnek. A népszerű programok, így a kirándulások, fürdőzések, bálok, születésnaposok köszöntése, színházi rendezvények, fesztiválok vonzották az új tagokat. Mindenki Feri bácsija megköszönte a mindenkori községi önkormányzat, és a Tolna Megyei Nyugdíjas Szervezetek Érdekszövetsége támogatását és a szintén leköszönő vezetőség: Hosnyánszi Lajosné elnökhelyettes, Dombi Józsefné, Horváth Lászlóné, Kispálné Andrika Julianna, Kőrösi Istvánné, Pámer Józsefné tagok, és Nagy Sándorné, Simon Lászlóné Tolnai Erzsébet pénzügyi ellenőrző bizottsági tagok dicséretre méltó munkáját.

A titkos voksoláson a tagság megválasztotta az egyedüliként induló Dombi Józsefnét elnöknek, és a tíz vezetőségi tagságért induló közül a hattagú vezetőséget: Horváth Lászlóné elnökhelyettest, Kőszegi János, Pámer Józsefné, Váradi Rozália, Varga Gyuláné, Vólent József tagokat és Farkasfalvi Zoltánné, Kovács Ferencné, Wimhel Rozália pénzügyi ellenőrző bizottsági tagokat. Dombi Józsefné megköszönte a tagság bizalmát, és ígéretet tett az eddigi jó munka folytatására, amelyhez mindenki együttműködését kérte. Megköszönve Varga Ferenc eddigi elnök munkáját, egy megbízó oklevéllel felkérte őt a tiszteletbeli elnöki pozíció betöltésére, amit Feri bácsi elfogadott. A jelenlévő Kovács János polgármester és Haffner Béla a Tolna Megyei Nyugdíjas Szervezetek Érdekszövetségének elnöke méltatták és megköszönték az előző vezetés munkáját, az újakat pedig biztosították a folyamatos támogatásról. A tisztújítást jóhangulatú közös vacsora zárta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában