hősök napja

2021.08.12. 19:30

Fonyódligeten jártak a megyei rendőr-főkapitányság szakemberei

A tolnai rendőrök több társszerv munkatársaival közösen látogattak el az Erzsébet-tábor lakóihoz.

TEOL (Forrás: police.hu)

Fotó: police.hu

A Fonyódligeti Erzsébet-táborban augusztus 11-én Hősök Napja néven rendeztek egész napos programot a szervezők. A délelőtt folyamán a rendőrség, a Magyar Honvédség, a Büntetés-végrehajtási Intézet, a katasztrófavédelem, a vízi mentők, az Országos Mentőszolgálat és a különböző felekezetek képviselői várták a tábor lakóit. A programon több százan vettek részt – írja a police.hu.

A táborban a rendőrség részéről a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság bűn- és balesetmegelőzési szakemberei számos programmal készültek a gyerekeknek.

A táborozók többek között az internethasználattal és annak veszélyeivel kapcsolatos tesztet is kitölthettek. A nagyobbak megtekinthették a Mobil Bűnmegelőzési Centrumot. Itt a bűnmegelőzési munkatársainkkal a vagyonvédelemről és a 112-es segélyhívó használatának fontosságáról beszélgethettek a rendőrökkel.

A rendőrségi programokból a legnépszerűbb ezúttal is a részegséget szimuláló szemüveg kipróbálásának a lehetősége volt. A gyerekek egy rövid akadálypályán és célba dobó játékkal próbálhatták ki azt, hogy mi módon változhatnak meg érzékeink az alkohol és a drog hatására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában