Nemes cél

2022.03.02. 12:30

Az óvodára fordítják a bál bevételét

Harminckettedik alkalommal rendezte meg a szekszárdi Gyermeklánc Óvoda a Szülők-nevelők bálját, amelyen százötvenöten vettek részt.

TN

A hagyományokhoz híven a nagycsoportos korú óvodások látványos tánca nyitotta meg a bált az intézményvezető ünnepi beszéde után. A vacsorát és az igényes szervírozást a Szász Söröző Étterem biztosította. A Keszthelyiné és Társai Bt. egyben az alapítványi bál egyik fő támogatója volt. 

– A báli bevétel mindig egy-egy fejlesztési elképzelésünk megvalósítását segíti, óvodásaink életkörülményeinek és játékparkjának gazdagítását szolgálja. A város nagy cégei, borászatai, egyéni vállalkozói, szolgáltatók, éttermek, sportklub, könyvkiadók mellénk álltak most is, hogy nemes ügyünk megvalósításához hozzásegíthessenek. 

A 360 tombolanyereményünk mellett 19 fődíj kisorsolására nyílt lehetőségünk. A felajánló fő szponzoroknak, többek között a Tarr Kft.-nek és a Barsi Ékszernek ezúton is szeretnénk megköszönni önzetlen segítségét – mondta el Hollendusné Bíró Anett intézményvezető, kuratóriumi elnök. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában