Celebfigyelő

2022.03.20. 10:24

Látta már Pikachuként Budavári Fülöpöt? – Így posztoltak a megyei hírességek

Ismert arcok, ismert helyről. Innen, Tolnából! Folytatódik sorozatunk, melyben a megyénkbeli, vagy innen elszármazott sportolók, celebek, hírességek mindennapjaiba pillantunk bele.

TEOL

Illusztráció: Shutterstock

Heti összeállításunkat nem lehet mással kezdeni, mint Budavári Fülöppel. A szekszárdi műsorvezető, modell és influenszer az ikonikus Pokémon-figura, Pikachu jelmezét öltötte magára rajongói kedvéért. Te választanál engem? – teszi fel a kérdést a bejegyzés alatt, utalva rajzfilmsorozat legendás szövegére.

Az aparhanti származású úszóolimpikon, Kenderesi Tamás új verdát kapott. Nem is akármilyet! A nemzeti festésű hibrid Toyota a párizsi olimpiáig áll majd kiváló sportolónk szolgálatában – derül ki a poszthoz fűzött kísérőből.

Egy másik Tolnából indult úszóolimpikon, a dombóvári kötődésű Halmai Petra Floridából, pontosabban Miamiból jelentkezett be Instagramján, ahol egy villámgyorsan eltelt hétvégét összegzett rövid videók és fotók formájában. Kilátogatott a helyi kosárlabdacsapat, a Miami Heat mérkőzésére, majd csodás környezetben töltődött fel a medence partján.

A héten folytatódott a Tolna megyei ízutazás, ezúttal a dunaszentgyörgyi epizóddal jelentkezett ugyanis a Gasztromegye. A szokásos időben, pénteken este 7 órakor közzétett videóhoz mi csupán egy kedvcsináló posztot mutatunk a műsort vezető Vizin Balázs oldaláról, IDE kattintva azonban megtekinthető az epizód teljes egészében. A remek receptek és a kiváló hangulat garantált!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában