Jótékonysági mérkőzés

2022.03.09. 11:09

Művészek fociznak a mányoki pályán: a váraljai lakástűz károsultjait segítik

A váraljai lakástűz károsultjai részére szervez jótékonysági mérkőzést a Nagymányoki Sportegyesület március 13-án 13 óra 30 perckor a nagymányoki sportpályán a Magyar Művész Válogatott ellen.

Farkas Eszter

A Magyar Művész Válogatott egy 2020-as gálameccsen Fotó: Huszár Gábor/MW

A művészek oldalán többek között pályára lép Balázs Pali, Kamarás Norbi, alias Lali, az Éjjel Nappal Budapest sztárja, Inti a TNT zenekarból és Marvin a Belga zenekarból. 

„Másfél évvel ezelőtt a sportpályánk teljesen tönkrement és a környékbeliek összefogásával körülbelül nyolcszázezer forintot gyűjtöttek össze nekünk – tájékoztatta lapunkat Kovács Kornél, a Nagymányoki Sportegyesület elnökhelyettese. – Szerettük volna valamilyen formában meghálálni ezt a segítséget, ezért a januárban történt váraljai tűzeset apropóján felvettem a kapcsolatot Gyánó Szabolccsal, a Majosi Sportegyesület technikai vezetőjével, aki külföldön is játszott, NB I.-es játékos volt, hogy a kapcsolatai révén segítsen nekünk csapatot szervezni. Körülbelül húsz perccel a hívás után Bukva Gézával, a Magyar Művész Válogatott menedzserével beszéltem, akik támogatták az ötletünket. Bukva Géza elmondta, hogy szívesen állnak az ilyen karitatív rendezvények mellé. A válogatott részéről pályára lép többek közt Balázs Pali, Kamarás Norbi, Király Peti, Ecsedi Csabi, Csitári Geri, Dalmady Dani, Candy, Inti a TNT zenekarból, Marvin a Belga zenekarból. Reményeim szerint körülbelül hatszáz ember kilátogat majd a meccs­re. A bevétel teljes összegét felajánljuk a váraljai lakástűz károsultjai részére” – tette hozzá Kovács Kornél. 

Időközben a művészválogatott már keretet is hirdetett a meccsre – derül ki a közösségi oldaluk legfrissebb bejegyzéséből.

A találkozóra 500 forintért lehet megváltani a belépőjegyeket, a félidőben értékes tombolatárgyakat sorsolnak ki – olvasható az esemény hivatalos plakátján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában