Rekonstrukció

2022.03.26. 15:00

Negyvenmillió jutott az utakra Kisdorogon

Újabb felújított útszakaszokat adtak át Tolna megye második számú választókörzetében csütörtök délután.

Szücs B.

 Az átadóünnepségen tartott köszöntőbeszédében Klein Mihály, a település polgármestere kiemelte, az önkormányzat eredményesen szerepelt a Magyar Falu Program (MFP) eddigi pályázati felhívásain, hiszen az elmúlt három évben több mint 70 millió forint érkezett a faluba. Többek között ebből a támogatási összegből valósult meg az a közel 40 millió forintos útfelújítási beruházás is, melynek részeként megújult az Ady Endre utca és a Petőfi utca teljes szakasza, valamint a Dózsa utca aszfaltja 330 folyóméter hosszban. 
A nemzeti színű szalag átvágása előtt Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a térség ország­gyűlési képviselője köszöntötte a megjelenteket. 

 

– A MFP indulása óta már több mint 770 millió forint érkezett a választókörzetbe önkormányzati tulajdonú utak felújítására. Országos viszonylatban ez 3000 kilométernyi felújított útszakaszt jelent – emelte ki az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában