Társulási ülés

2022.12.15. 20:15

A beszámoló mellett a tervekről is szó esett

Potápi Árpád János , a Dombóvári járás országgyűlési képviselője több eseményen is részt vett december 15-én a térség településein.

Varga Sz.

Potápi Árpád János országgyűlési képviselő is részt vett a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás idei utolsó ülésén (Fotó: Makovics K.)

Az államtitkár útja a csikóstőttősi templomavatót követően Szakcsra, a Szent Flórián Vendéglőbe vezetett, ahol a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás idei utolsó ülésére volt hivatalos. A tanácskozáson Potápi Árpád János és Pintér Szilárd társulási elnök mellett részt vett a 15 település polgármestere, valamint dr. Bognár Szilveszter ezredes, a Dombóvári Rendőrkapitányság vezetője, Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke és Naszvadi Balázs, a Tolna Megyei Önkormányzat Területfejlesztési osztályvezetője is. A három napirendi pont tárgyalása és az éves beszámolók mellett szó esett az a jövő évi tervekről, mind települési, térségi és országos vonatkozásban.

A Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás Szakcson tartotta idei utolsó ülését (Fotó: Makovics Kornél)

Karácsonyi élelmiszercsomagok

A társulási ülést követően – mai útjuk utolsó állomásaként – Potápi Árpád János és Pintér Szilárd ellátogattak a Dombóvári ESZI Támasz Otthonba, s együtt adták át a tartósélelmiszer-csomagokat a lakók, valamint a nappali ellátásban részesülő idősek részére. Dombóvár Város Önkormányzata karácsony közeledtével – immár második éve – minden 80 év feletti számára, vagyis közel 900 háztartásba juttat el tartós élelmiszerekből álló csomagot a Dombó-CsIPSSz Családi, Ifjúsági, Polgári Sport Szervezet közreműködésével és a Miniszterelnökség támogatásával, melyhez a BGA Zrt. biztosított forrást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában