Időközi választás

2022.12.12. 07:59

Négy hölgy az új ozorai képviselő-testületben

TEOL

Fotó: Mártonfai Dénes

Időközi önkormányzati választásokat tartottak december 11-én Ozorán. A több mint 1200 szavazásra jogosult lakos új polgármestert és képviselő-testületet is választott, miután a grémium még szeptemberben feloszlatta magát. Miként arról tegnap késő este már beszámoltunk, a településvezetői posztért zajló hármas „versenyfutást” Sümegi Gábor, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte, megelőzve a korábbi polgármestert, Nagy Istvánnét és az ugyancsak függetlenként induló Tischler Csabát.

A vasárnapi voksoláson az ozoraiak 25 jelölt közül választhatták ki a hat fős képviselő-testület új tagjait. A Nemzeti Választási Iroda közlése szerint az érvényes szavazatok összeszámolása után Gubritzky Gyuláné (466 voks), Kovácsné Biczi Erika (440), Sárközi Lajos (423), Döllesné Csepregi Erika (412), Nagy Péter (391) és Kerekes Istvánné (332) független jelöltek szereztek képviselői mandátumot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában