Tolnai polgárőrök

2023.02.26. 18:33

Átstrukturált költségvetésről döntöttek a közgyűlésen

Az idén összébb kell húzzák a nadrágszíjat, át kell strukturálniuk a költségvetésüket – mondta a TEOL-nak Széles János, a Tolna Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetség elnöke.

TEOL

Széles János (balról) a vármegyei, dr. Túrós András az országos polgárőr szövetség elnöke Dunaföldváron (Fotó: Mártonfai D.)

Mint arról korábban beszámoltunk, február 25-én Dunaföldváron tartotta éves közgyűlését a Tolna Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége. A szervezet elnöke, Széles János a TEOL.hu hírportálnak elmondta, hogy a sikeres 2022-es esztendő után idén összébb kell húzzák a nadrágszíjat, a megszorítások miatt át kell strukturálniuk a költségvetésüket. Széles János örömmel osztotta meg, hogy sikerült beszerezni és a megyei kórháznak adományozni 15 600 FF3-as maszkot és mintegy 1200 védőszemüveget, amelynek jó hasznát veszik majd az egészségügyi dolgozók a járványok elleni védekezésben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában