Kiemelkedő eredmény

2023.02.27. 16:25

Rangos díjjal ismerték el a szekszárdi kórház főorvosát

Rangos elismerést vehetett át a Dr. Benczúr Béla, a szekszárdi kórház főorvosa.

TEOL

Az idén Dr. Benczúr Bélának, a Tolna Megyei Balassa János Kórház I. Belgyógyászati osztályának osztályvezető főorvosának ítélték a Metabolizmus interdiszciplináris szaklap – a Magyar Atherosclerosis Társaság hivatalos folyóirata – által alapított Metabolizmus Díjat – tájékoztatott honlapján hétfőn a kórház. Hozzátették, az elismerést minden évben olyan, a lapban publikáló szaktekintély kapja, aki hazai és nemzetközi téren kiemelkedő eredményeket ért el.

A Tolna Megyei Balassa János Kórház főbejárata. A kép illusztráció. Forrás: Balassa János kórház

A díjat Paragh György professzor, a Metabolizmus folyóirat főszerkesztője, a Magyar Atherosclerosis Társaság elnöke adta át. Az alkalomból, Dr. Benczúr Béla – aki  belgyógyászként hypertonia specialista – díszelőadást tartott, „Centrális vérnyomás – valóban központi kérdés?” címmel. Előadását online konferencia formájában tekinthették meg a Magyar Atherosclerosis Társaság tagjai és a szakmai érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában