Ünnepség

2023.03.14. 18:07

Sajtónapon díjaztuk az Év emberét és az Év sportolóit

Díjátadóval kötötte össze a sajtónapi ünnepségét a TEOL.hu és a Tolnai Népújság. A szekszárdi Amaryllis Étteremben megtartott összejövetelen átadták az Év embere és az Év sportolója 2022 verseny győzteseinek járó díjakat.

Rónai Gábor

„Ünnepi a mai nap. Az igaz magyarnak az egyik legkedvesebb ünnepe. Ezernyolcszáznegyvennyolc március tizenötödikén merült fel, hogy szükség van a szabad sajtóra Magyarországon, s jó érzés az ünnep előestéjén a sajtó, a média munkatársaival közösen ünnepelni.”

Az év embere és az év sportolói közönségszavazás győztesei dr. Horváth Kálmán főispán és Finta Viktor, a Tolnai Néépújság és a Teol.hu főszerkesztőjének társaságában (Fotó: Makovics K.)

Dr. Horváth Kálmán főispán így köszöntötte az egybegyűlteket kedden este az Amaryllis Étteremben. A Tolna Vármegyei Kormányhivatal vezetője hozzátette, mivel díjátadóra is meginvitálták, emígyen kétszeresen is ünnepi a hangulat. 

„A kitalálók, a díjazók és a díjazottak szempontjából is egy nagyon szép esemény a mai. Az, hogy közönségdíjról van szó egy plusz töltetet is ad az egésznek. Közönségdíjat kapni egészen különleges. A versenyzők tudják, hogy ha megnyernek egy versenyt, ők a legjobbak, a közönségdíj ennek a jó eredménynek az elismerése. A közönségdíjasnak jó fejnek, szimpatikusnak kell lenni, hogy rá szavazzanak. A díj elnyerésével ugyanakkor a díjazott példaképpé válik, s a jövőben ennek a díjnak meg kell felelnie” – hangoztatta a főispán.

Finta Viktor, a TEOL.hu és a Tolnai Népújság főszerkesztője elöljáróban örömét fejezte ki, hogy a pandémia után a gazdasági nehézségek ellenére a kollégák ismét együtt tölthetik március tizenötödike előestéjét, hogy megünnepeljék a szabad sajtó napját. Az Év embere és az Év sportolója szavazás apropóján pedig úgy fogalmazott, nemes versengésben dőltek el a helyezések, s valamennyi díjazott maximálisan rászolgált az elsőségre. 

Az Év embere elismerést Gruber László, a bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium földrajztanára vehette át. Az Év sportolója a nőknél Studer Ágnes, az Atomerőmű KSC Szekszárd élvonalbeli kosárcsapatának játékosa, a férfiaknál pedig Halász Gábor, az Unio Box Team tavaly visszavonult profi ökölvívója, az egyesület elnöke kapta. A csapatok versengésében a férfiaknál a szekszárdi Gemenc Judo Klub, a nőknél pedig a Szekszárdi Womens FC kapta a legtöbb szavazatot. 

A díjazottakat hamarosan részletesen is bemutatjuk...

Berg Sándor kapta a nívódíjat

A sportos esthez tökéletesen passzolt a TEOL.hu és a Tolnai Népújság nívódíjának átadása. A kollektíva szavazatai alapján 2023 díjazottja Berg Sándor. Nyolc éve tagja a szerkesztőségnek, sportújságíróként és internetes szerkesztőként dolgozik, cikkei mind a napilapban, mind pedig az internetes kiadásban elolvashatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában