Együtt szavaltak

2023.05.09. 21:12

Könnyeket csalt a szemekbe a láttássérültek anyák napi rendezvénye

A látássérültek vármegyei egyesületének idei anyák napi rendezvénye az egyesületre jellemző módon tartalmas volt, s bizony többeknél előcsalogatta a könnyeket is.

V. M.

Részint azért, mert egy  közismertPetőfi-verset ( Füstbe ment terv) és szintén egy sokak által kívülről tudott József Attila  költeményt(Mama) a két ismert előadóval, Németh Judittal és Bognár Cecillel közösen szavaltak el az ünnepség látássérült résztvevői, miközben a tárogató édes-bús dallamai csendültek fel.  

Az édesanyákra való fájó emlékezést váltotta ki az egybegyűltekből Gyulai Pál nem annyira közismert, de megindítóan érzelmes verse, Az éji látomás, amit az egyik látássérült, sokakat ezzel meglepve, végig kívülről tudott, s néhány versszakot el is szavalt a többiek nem kis örömére. 

Mint azt Kovács Lászlóné, az egyesület elnöke elmondta, ennél jobb befejezése nem is lehetett volna az idei anyák napi rendezvényüknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában